Het is zover, we mogen weer!

Natuurlijk nog wel volgens de regels van het RIVM, maar na 16 lange maanden van stilte kunnen en mogen we weer zingen.
de eerste repetitie zal zijn op maandag 28 juni om 19.45 uur in de Schakel, Reestraat 49 in Volkel.

Het zal allemaal nog wat onwennig zijn, de stemmen moeten weer wat soepeler worden en door de restricties zal het wat minder uitbundig zijn. doch dit alles is minder belangrijk dan het feit dat we weer naar een mooi, in ons geval, jubileumconcert toe kunnen werken.

Passie voor zingen

Samen zingen is samen muziek maken, bekende en onbekende opera’s, operettes en musicals ontdekken en hiermee jouw stem laten horen. Met elkaar naar een concert toe werken. Samen zingen werkt niet alleen ontspannend, maar is ook een leuke manier om nieuwe contacten op te doen. En zeker zo belangrijk, volgens Erik Scherder is zingen zeer goed voor het brein en een goede therapie voor na corona.

Denk je; zou dat iets voor mij kunnen zijn en heb je interesse om eens te komen luisteren of zelfs mee te zingen?

Kom dan langs op een van onze repetities op maandagavond en maak kennis met het koor. Lijkt het je wat om ook mee te zingen, dan word je ingedeeld bij een stemgroep. het koor kent acht stemgroepen: 1e en 2e sopraan, 1e en 2e alt, 1e en 2e tenor, baritons en 2e bassen. Je komt naast een ervaren koorlid, die je zal begeleiden tijdens de repetities. Als je niet weet waar jouw stem het beste past, zal de dirigent door middel van een stemtest bepalen bij welke groep je wordt ingedeeld. Noten lezen is geen vereiste.