In 2022 bestaat Viva la Musica 50 jaar!

Het koor, ooit begonnen als Operette Vereniging Uden, heeft leden uit de hele regio van Uden zoals onder andere; Veghel, Helmond, Heesch, St. Oedenrode, Grave en Wijchen. Het repertoire bestaat uit Opera, Operette en Musical. Maar ook andere werken zoals bv. het Requiem van Verdi, Carmina Burana en The Armed men.
In het najaar van 2022 willen wij een groots jubileumconcert geven met werken van enkele bekende componisten zoals; Verdi, Lèhar en Webber, begeleidt door orkest, solisten en ballet.

Weet je niet of zingen iets voor jou is? Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Meld je dan aan en kom eens luisteren en/of meezingen. Iedereen is welkom.
Leeftijd is niet belangrijk en je hoeft geen noten te kunnen lezen, al is dat wel handig.
Als je naar de repetitie komt wordt je opgevangen en begeleidt door één van de koorleden. Na een poosje zal de dirigent een stemtest doen om te kijken in welke stemgroep je het beste past.

Zingen is een leuke en ontspannende hobby en volgens Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie, ook goed voor je geestelijke en lichamelijke gesteldheid. Daarnaast is zingen een bewezen goede therapie voor mensen die corona hebben gehad.

Als projectlid betaal je eenmalig €50,00, inclusief de partituren. Voor concertkleding kan worden gezorgd.

Wil je na een proefperiode direct lid worden dan betaal je per maand €16,00 contributie.

De repetitie is op maandagavond van 19.45 uur tot 22.15 uur met om ongeveer 21.00 uur een korte pauze.
Het adres is: Muziekhuis Sint Caecilia, Forelstraat 2, 5408AT, Volkel

In verband met inrichting van de zaal en de coronamaatregelen wel graag van te voren aanmelden bij;

secretariaatvlm@gmail.com of bel met Maria van Asseldonk, 06 83967383.