Over Viva la Musica

Viva la Musica kent haar oorsprong in 1972. Enkele enthousiaste mensen zijn aan het zingen gegaan met als doel mooie muziek te maken. Naast  opera werden ook operette en later musicals toegevoegd aan het repertoire.

Het streven is om één keer in de drie jaar een grote productie uit te voeren. Vaak is dit een scenische opera met decor en (gast) solisten. Ook projectleden zijn dan een welkome aanvulling. In 2015 was “onze” productie  “Fledermaus in de onderwereld. In 2019 is een groot Remembrance concert in het kader van Vluchtoord 100 jaar onze grote productie. Samen met Tania Kross wordt dit een mooi concert. Op weg naar de grote productie worden ook, indien het in de mogelijkheden ligt, kleinere concerten uitgevoerd. Tijdens deze concerten worden o.a “highlights” van een grote productie ten gehore gebracht.

Foto impressie “Fledermaus in de onderwereld”

Het koor staat onder leiding van Ago Verdonschot. Een professionele dirigent die zijn vak goed verstaat. Hij weet wat het koor aankan en behandelt iedereen met respect. Ago gaat voor resultaat en dan wordt er ook veel gevraagd van de koorleden.

Voor zover het kan willen wij graag samenwerken met andere koren.

Muzikale begeleiding en ondersteuning wordt bij voorkeur gezocht in de regio.

Wij nodigen u uit om onze website te bezoeken en te ontdekken wat wij zo allemaal nog meer doen. Mocht u graag willen zingen of een keer sfeer proeven dan bent u van harte welkom op onze repetitieavonden (maandag 19:45-22:15 uur, De Schakel in Volkel). Wij ontvangen u graag.

Elisir (167)